Afișez toate cele 27 de rezultate

Decoratiuni brad Craciun.
Globuri, ornamente, decoratiuni pentru pomul de iarna. Produse personalizate cu fotografiile dorite.


Decoratiuni Brad Craciun

Decoratiuni Brad Craciun
Decoratiuni Brad Craciun

Decoratiuni Brad Craciun, Decoratiuni Pentru Pomul de Craciun, Personalizate cu Fotografii. Decoratiuni handmade. Decoratiune personalizata cu una sau doua fotografii. Personalizare fata si verso. Decoratiuni pentru bradul de Craciun, forma rotund, inima, bradut, stea.

Anul acesta ii poti surprinde pe toti cei dragi tie cu un pom de Craciun deosebit, impodobit cu decoratiuni unicat pentru brad, Decoratiuni Brad Craciun.

Decoratiunile sunt speciale datorita personalizarii lor cu o fotografie preferata. Poate fi vorba de o fotografie de familie, cu bunicii, fiu, fiica, iubit , iubita sau oricare persoana draga voua.

Fotografiile pe care le primim pentru personalizarea decoratiunilor sunt cropate, decupate, pentru incadrarea in forma respectiva.

Podoabele pot fi folosite pentru impodobirea bradului de Craciun sau pentru a face o surpriza unei persoane dragi, oferindu-i cadou un set deosebit de podoabe pentru pom.

Decoratiuni unicate pentru pomul de iarna realizate in atelierul www.personalizaricadouri.eu. Decoratiuni executate pe comanda, timp foarte scurt de executie.