Politica de retur

Garanții și Retur

Returnarea si inlocuirea produselor

Conditiile puteti returna produsele sunt:
1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea contravalorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Ne contactati  pe e-mail office@personalizaricadouri.eu sau telefonic la numarul +4 0724 274 414 pentru a inregistra cererea de retur si de a trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati – produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere modificari sau stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre atelierul nostru – Str. Razoare, nr. 6, loc. Ploiesti, jud. Prahova, cod postal 100269 prin orice firma de curierat care livreaza la adresa. Coletele trimise prin Posta Romana care nu se livreaza la adresa se pot intoarce la expeditor, recomandam o firma de curierat cu livrare la adresa mentionata.
Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat la inregistrarea returului.

Important:
Produsele returnate, cat si ambalajul lor (unde este cazul) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii.

2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs defect, tot ce aveti de facut este sa ne contactati si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Si in acest caz va rugam sa completati Formularul de Retur . Daca produsul primit este neutilizabil in primele 24-72 de ore de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, sunt suportate de personalizaricadouri.eu. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
3. Produse livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin contactarea deparatamentului customer service pe e-mail office@personalizaricadouri.eu sau telefonic la numarul 0724 274 414. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de personalizaricadouri.eu.

IMPORTANT!
Produse ce fac exceptie (NU SE POT RETURNA) de la exercitarea dreptului de retur:
Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:
– Furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
– Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.
– Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.