Magneti Marturii Nunta Botez

0 arrow-down
  • Niciun produs în coș
Checkout

Cum comand?

Personalizari Cadouri
Procesari Foto Gratis

1. Vizualizati produsele personalizate

Verificati cu atentie descrierea produsului (verificati  termen de executie si livrare). Articolele se personalizeaza cu TEXTUL si FOTOGRAFIA  dumneavoastra. Personalizarea se poate modifica in functie de tematica dorita. Modelul este specificat in fotografia produsului printr-un numar.

2. Alege produsele dorite

Odata ce gasiti un produs pe care il doriti, completati campurile pentru personalizarea produsului cu atentie. Specificati numarul produsului. Atasati o singura fotografie NEPROCESATA, cat mai calitativa (nu suntem raspunzatori pentru calitatea sau nuantele  fotografiilor atasate). Exceptie fac doar anumite produse, unde este permisa atasarea fotografiilor multiple ( produse personalizate cu fotografii fara editare).
Comanda neconfirmata/nefinalizata se considera anulata. Se proceseaza gratuit o singura fotografie/articol.

3. Vezi cosul de cumparaturi

CLICK pe  butonul “VEZI COS” din bara de sus, partea dreapta a site-ului pentru a vedea si edita produsele selectate. In cazul in care schimbati cantitatea dintr-un produs sau eliminati un produs din cos, selectati butonul “ACTUALIZARE COS” pentru actualizarea comenzii.

4. Datele de livrare

Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care aveti nevoie in cantitatea dorita, apasati butonul “FINALIZEAZA CUMPARATURILE“. Completati in fereastra nou deschisa datele de livrare cat mai corect pentru a va asigura ca primiti produsele in cel mai scurt timp!
Debifati “Livrati la o altă adresă?” daca adresa pentru facturare corespunde cu adresa pentru livrare.

6. Metode de livrare

In prezent putem livra produsele prin:

– Posta Romana – 15 LEI

Expedierea se face in 3-5 zile lucratoare de la executia comenzii. Coletul se ridica personal de la Oficiul Postal.

– Curier NEMO Express – 25 LEI

Expedierea se face in 24 ore (in zilele lucratoare) de la executia comenzii unde exista sediu de curierat Nemo Express.

7. Finalizare comanda

Odata completat formularul de comanda, click pe butonul “PLASEAZA COMANDA”.
Dupa acest pas, primiti un e-mail de confirmare ce cuprinde datele comenzii. VERIFICATI SI IN SPAM ( in special pentru adrese gmail).

Daca nu primiti e-mail-ul de confirmare, probabil adresa de e-mail a fost tastata gresit.

In acest caz trebuie sa plasati comanda din nou. Este foarte important sa receptionati mesajul automat de confirmare, deoarece pe adresa respectiva de e-mail veti primi simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar.

Comenzile plasate incorect (nr. telefon gresit sau date facturare incomplete) sunt anulate. Telefonul pe care primiti simularea trebuie sa accepte mesaje SMS.

Dupa plasarea comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email simularea produsului dorit, pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR . Va anuntam prin SMS cand aveti pe e-mail simularea produsului. Verificati si confirmati daca produsul a fost personalizat conform model (conform cerintelor dvs).
COMANDA INTRA IN EXECUTIE DOAR DUPA CE AVEM CONFIRMAREA DUMNEAVOASTRA  PE EMAIL SAU SMS. 
Dupa finalizarea comenzii, nu se mai pot aplica modificari. Pentru modificari ulterioare confirmarii, se aplica taxa de 25 lei/procesare foto si toate produsele deja executate vor fi facturate (aceste produse le veti avea si in colet, pe langa produsele corectate ulterior).

8. Metode de plata
Plata se face la livrarea comenzii atat in cazul livrarii prin curier, cat si in cazul livrarii prin Posta Romana.

IMPORTANT!
Comanda intra in executie doar cand primim confirmarea finala. Pentru modificari, primiti un nou e-mail cu simularea produsului ( simulare cu modificarile dorite aplicate).

Dupa confirmare BT, comanda este trimisa in executie si primiti un email “de confirmare intrare in executie comanda”.

Si daca ati ajuns pana aici… iti multumim, pentru ca acum faceti parte dintre clientii nostri!

Plasati comenzile in timp util!!! 

Pentru saptamana in curs, comenzile plasate SAMBATA-DUMINICA-LUNI, se livreaza JOI-VINERI.

Magazinul se inchide automat cand sunt comenzi in asteptare peste 24 ore si afiseaza un mesaj alerta  atunci cand se plaseaza o noua comanda.

Pentru toate produsele se asigura garantie 100%. Orice produs personalizat gresit, din vina noastra (nu corespunde simularii confirmate de dvs.), sau deteriorate, sparte in urma transportului, primiti contravaloarea acestora sau se vor inlocui in regim de urgenta. In cazul paharelor sau articolelor fragile, ne puteti trimite o fotografie cu produsele respective (deteriorate) pe adresa de e-mail office@personalizaricadouri.eu.

www.personalizaricadouri.eu
Tel: 0724 274 414 – 0727 787 107
E-mail: office@personalizaricadouri.eu
Str. Razoare, Nr. 6, Ploiesti, Prahova