Cum comand?

Se pot plasa comenzi in valoare minima de 50 lei.
Comenzile sub 50 lei, se pot expedia dupa efectuarea platii in cont sau prin card online si se pot plasa pe email sau prin mesageria whatsapp.

ACCES  whatsapp

Personalizari Cadouri

1. Verificati termen executie si  termen livrare pentru produsul dorit.

Verificati cu atentie descrierea produsului (verificati  termen de executie si livrare). Articolele se personalizeaza cu TEXTUL completat corect si FOTOGRAFIA atasata de catre client.

Codul/Numarul modelului este specificat in fotografia produsului.

2. Alege si personalizeaza produsul cu o singura fotografie dorita.

Odata ce gasiti produsul dorit, completati campurile pentru personalizarea produsului cu atentie. Specificati codul/numarul produsului. Atasati o singura fotografie NEPROCESATA, cat mai calitativa (nu suntem raspunzatori pentru calitatea sau nuantele  fotografiilor atasate).

3. Vezi cosul de cumparaturi

CLICK pe  butonul „VEZI COS” din bara de sus, partea dreapta a site-ului pentru a vedea si edita produsele selectate. In cazul in care schimbati cantitatea dintr-un produs sau eliminati un produs din cos, selectati butonul „ACTUALIZARE COS” pentru actualizarea comenzii (este posibil, pentru plasari comenzi de pe telefonul mobil, sa nu poata fi modificata cantitatea). In cazul in care nu puteti modifica cantitatea, plasati comanda si modificam ulterior, dupa ce primiti simularea produselor.

4. Datele de livrare

Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care aveti nevoie in cantitatea dorita, apasati butonul „FINALIZEAZA CUMPARATURILE„. Completati in fereastra nou deschisa datele de livrare cat mai corect pentru a va asigura ca primiti produsele in cel mai scurt timp! Datele completate eronat, telefon incorect, adresa de email incorecta duc la anularea comenzii.
Debifati „Livrati la o altă adresă?” daca adresa pentru facturare corespunde cu adresa pentru livrare.

6. Metode de livrare

In prezent putem livra produsele prin:

– Posta Romana – 22 LEI

Expeditie colet:  2-3 zile lucratoare de la executia comenzii. Coletul se ridica personal de la Oficiul Postal.

– Curier SameDay  – 25 LEI

Expeditia dureaza 24 ore de la executia comenzii, in aria de acoperire a serviciului de curierat. Pentru locatii aflate la peste 15km de sediul serviciului de curierat, expeditia coletului poate dura 2-3 zile lucratoare.

7. Finalizare comanda

Odata completat formularul de comanda, click pe butonul „PLASEAZA COMANDA”.
Dupa acest pas, primiti un e-mail de confirmare instant, cu datele comenzii si numar de identificare comanda. Verificati pe email si in folderul SPAM  (in special pentru adrese gmail).

Daca nu primiti e-mail-ul de confirmare, probabil adresa de e-mail a fost tastata gresit.

In acest caz trebuie sa plasati comanda din nou sau sa ne plasati un sms cu email corect. Este foarte important sa receptionati mesajul automat de confirmare, deoarece pe adresa respectiva de e-mail veti primi simularea/macheta produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar.

Comenzile plasate incorect (nr. telefon gresit, nu se raspunde la apel pentru confirmare, numar  inexistent in reteaua din ROMANIA, numar de telefon care nu accepta servicii de mesagerie SMS sau date facturare incomplete) sunt ANULATE. 

Dupa plasarea comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email simularea produsului dorit, pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR . Va anuntam prin SMS cand aveti pe e-mail simularea produsului. Verificati si confirmati daca produsul a fost personalizat conform model (conform cerintelor dvs).

Comanda intra in executie doar dupa ce primim confirmarea dvs pe email sau SMS.

Dupa finalizarea comenzii, nu se mai pot aplica modificari. Pentru modificari ulterioare confirmarii, se aplica taxa de 15 lei/procesare foto si toate produsele deja executate vor fi facturate (aceste produse le veti avea si in colet, pe langa produsele corectate ulterior).

8. Metode de plata
Plata se face la livrarea comenzii atat in cazul livrarii prin curier, cat si in cazul livrarii prin Posta Romana.

Pentru plata online in cont direct, solicitati pe email ca doriti sa achitati online si veti primi factura proforma. In acest caz se va micsora si taxa de expeditie. Dupa efectuarea platii, trebuie sa ne trimiteti dovada platii pentru livrarea/expedierea coletului.

8. Produsele cu pret redus

Produsele cu pret redus, la oferta, se pot comanda doar prin plasarea comenzii in magazinul online www.personalizaricadouri.eu

Cand primiti coletul, numarati produsele primite, verificati sa fie totul corect. 

Pentru toate produsele se asigura garantie 100%. Orice produs personalizat gresit, din vina noastra (nu corespunde machetei confirmate de dvs.), sau deteriorate, sparte in urma transportului, primiti contravaloarea acestora sau se vor inlocui in regim de urgenta. In cazul paharelor sau articolelor fragile, ne puteti trimite o fotografie cu produsele respective (deteriorate) pe adresa de e-mail office@personalizaricadouri.eu.

www.personalizaricadouri.eu
Tel: 0724 274 414
E-mail: office@personalizaricadouri.eu
Str. Razoare, Nr. 6, Ploiesti, Prahova