Politica de confidentialitate

Incepand cu data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare vigoare regulamentul general pentru protectia datelor.

Va rugam sa ne acordati cateva momente pentru a va informa cu privire la datele pe care le colectam de la dumneavoastra si in ce scop.

In momentul in care vizitati site-ul personalizaricadouri.eu colectam si stocam urmatoarele date:

 • Adresa IP a dispozitivului prin intermediul caruia a fost accesat site-ul, precum si data si ora la care a fost accesat.

Aceasta este o masura de securitate folosita pentru identificarea unui eventual atac informatic.

 • Produsele pe care le adaugati in cos.

Aceasta este o măsură de analiză a performantei site-ului. O folosim pentru a identifica eventuale erori sau probleme de care s-ar putea lovi un utilizator la plasarea unei comenzi precum și pentru a îmbunatați experienta utilizării. În același timp folosim aceste date pentru a vă ajuta să reveniți la produsele din cos în cazul in care închideti accidental pagina. Nu folosim aceste date pentru a intocmi un profil de utilizator.

In momentul in care va creati un cont pe site-ul personalizaricadouri.eu, sau plasati o comanda ca oaspete (comanda rapida), colectam si stocam urmatoarele date:

 • Numele si prenumele dumneavoastra.
 • Adresa de email.
 • Numarul de telefon.
 • Adresa de livrare.
 • Adresa de facturare.

Aceste date ne sunt necesare pentru a procesa comanda plasata.

In plus fata de aceste date mai colectam si stocam si datele precizate mai sus, in scopurile precizate anterior.

Pe contul pe care vi l-ati creat pe site-ul personalizaricadouri.eu asociem anumite date care tin de istoricul activitătii pe site.

Acestea sunt:

 • Comenzile plasate

Tinem evidenta comenzilor pe care le-ati plasat pe site-ul nostru atat pentru a va putea oferi un istoric al achizitiilor efectuate cat si pentru a vă putea furniza serviciile post-vanzare (garantie, retur). Aceasta evidenta include produsele, modalitatile de plata, modalitătile de livrare si adresele.

 • Data inregistrarii contului
 • Data ultimei accesări a contului
 • Data ultimei actualizari a datelor precizate

Folosim data inregistrarii, data ultimei accesari si data ultimei actualizari pentru a putea stabili ce conturi sunt active sau inactive si ce date e posibil sa nu mai fie de actualitate.

 • Istoric mesaje si comunicari

Pastram o evidenta a tuturor email-urilor si mesajelor pe care ni le trimiteti, precum si a raspunsurilor pe care vi le trimitem.

Acestea sunt datele pe care le colectam de la dumneavoastra in momentul in care interactionati cu noi prin intermediul site-ului personalizaricadouri.eu.

In cazul in care plasati o comanda care se finalizează (ajunge in stadiul in care trebuie sa va emitem o factură fiscala si sa va livram produsele), o parte din datele dumneavoastra sunt transferate in programul nostru de contabilitate si gestiune.

Acest transfer ne este necesar pentru a putea intocmi documentele legale aferente achizitiei efectuate de dumneavoastra (factura fiscala, bonul fiscal, etc.).

In acelasi timp acesta este singurul mod in care ne putem acoperi obligatiile legale si fiscale. Datele pe care le transferăm sunt: numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de facturare, adresa de livrare si datele bancare (in cazul in care ati solicitat plata prin transfer bancar).

In cazul in care solicitati livrarea prin intermediul unei firme de curierat rapid suntem nevoiti sa impartasim anumite date ale dumneavoastră cu acest tert, pentru a vă putea livra produsele. Datele sunt: Numele si prenumele, numarul de telefon si adresa de livrare. Tertii cu care colaboram în prezent pentru livrare sunt: DPD, Fan Courier, Nemo Express.

Aveți oricand dreptul sa ne solicitati o copie a datelor dumneavoastră.

Va rugam sa ne trimiteti acest gen de solicitare prin intermediul formularului site-ului AICI cu mesajul „Solicitare copie date” si expedierea mesajului.

In acest scop este necesara o adresa de email valida la care sa va putem raspunde.

Daca nu aveti acces la o adresa de email valida va rugam sa ne adresati solicitarea telefonic la numărul 0724 274 414 sau pe email la adresa office@personalizaricadouri.eu.

In cazul in care aveti cont pe site puteti solicita o copie a datelor direct in pagina „Contul meu”.

Aveti oricand dreptul să ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra.

Va rugam sa ne trimiteti acest gen de solicitare prin intermediul paginii CONTACT cu mesajul  „Solicitare stergere date”.

Este necesara o adresa de email valida la care sa va putem raspunde.

Daca nu aveți acces la o adresa de email valida va rugam sa ne adresati solicitarea telefonic la numarul 0724 274 414.

Ne rezervam dreptul de a pastra orice date care tin de facturile, platile, incasarile sau garantiile intocmite.

Avem atat o obligatie legala cat si un interes legitim sa pastram aceste date dar va asiguram ca sunt doar stocate in scopuri de arhivare si istoric financiar.

NU sunt utilizate in afara obligatiilor legale si fiscale pe care le avem.

Va multumim pentru increderea acordata si va invitam sa cititi Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE Regulamentul general privind protectia datelor accesand urmatorul link

https://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262

De asemenea in cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra cu privire la datele cu caracter personal au fost incalcate puteti depune o plangere la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, accesand urmatorul link:

https://www.dataprotection.ro/