Breloc cu foto

Breloc cu foto

Breloc cu foto
Breloc cu foto

Breloc cu foto, pentru ca nici cheile nu mai sunt cum au fost odata…ci mult mai mult.

In ziua de astazi toata lumea vrea sa fie altfel, sa sparga barierele banalului si sa aduca stilul propriu pana in cele mai mici detalii. Asa se face ca nici cheile de la masina nu trebuie sa fie doar niste chei…

Pentru astfel de persoane am creat Breloc cu foto, acel suport de chei personalizat cu fotografia preferata.

Fie ca este vorba despre iubita, fiul, fiica sau orice persoana draga voua, oricine vreti voi poate personaliza suportul de chei. Astfel, o luati peste tot cu dumneavoastra si va va face sa o simtiti mai aproape.

Mai credem ca, un breloc cu foto va fi ca un adevarat antidot impotriva uitarii. Fotografia draga de pe breloc va va ajuta sa nu uitati niciodata unde ati pus cheile si cu siguranta nu le veti mai pune in locuri nepotrivite. Veti fi mult mai atenti.

Breloc cu foto este realizat din plastic transparent. Este prevazut cu o urechiusa din plastic de unde este agatat un inel din materile inoxidabil. De acesta se pot agata cheile casei si ale masinii.

Pentru confectionarea unui astfel de breloc sunt necesare 24 de ore. Livrarile se vor face prin intermediul serviciului de curierat rapid, oriunde in tara, fara limita de kilometri. Plata se face dupa ce ati intrat in posesia coletului si ati verificat continutul.

Aceste cadorui pot fi achizitionate nu doar pentru a fi folosite in scop propriu, dar si pentru a fi daruite persoanelor dragi sau la diferite evenimente corporate.

Prelucrarea fotografiilor, care vor personaliza brelocul, se va face gratuit. Nu se percep taxe decat pentru produsul finit. Folosim doar materiale de cea mai buna calitate. Urechiusa metalica nu va rugini in contact cu umezeala. Isi va pastra stralucirea initiala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Cadouri Personalizate | Articole Nunta Botez

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura