Baloane Personalizate Nunta

Baloane Personalizate Nunta

Baloane Personalizate Nunta
Baloane Personalizate Nunta

Baloane Personalizate Nunta

personalizaricadouri.eu va propune sa faceti o nunta de pomina, care sa tina cat pentru o viata. De aceea va sunt recomandate niste accesorii- amintiri, care sa ajute invitatii, cat si pe dumneavoastra sa pastrati in memorie, pentru totdeauna, cel mai frumos eveniment din viata : casatoria.

Unul dintre accesoriile amintire ar putea fi si Baloane Personalizate Nunta. Acestea sunt personalizate cu fotografie si text sau doar cu mesaj text si cu prenumele mirilor. Pastrarea lor in cutia cu amintiri va face ca peste ani sa trezeasca in fiecare dintre fostii participanti la nunta, sentimente uluitoare. Emotii vibrante, bucurie, melancolie, toate isi vor face loc in sufletul celor care s-au bucurat alaturi de dumneavoastra de petrecrea de nunta

„Dumnezeu ne-a daruit amintirile pentru a ne bucura de trandafiri in decembrie.”, spunea J.M. Barrie, Courage. Asa credem si noi, personalizaricadouri.eu , motiv pentru care va recomandam ca la nunta dumneavoastra sa aveti in decor si Baloane Personalizate Nunta, pentru a va putea bucura peste ani, chiar si in miezul iernii, de emotia din cea mai frumoasa zi din viata unui om.

Baloane Personalizate Nunta se pot comanda in set de minimum 30 de bucati, in combinatii de culori sau intr-o singura culoare. Puteti opta pentru varianta cu fotografie sau doar pentru cea cu logo, mesaj text.

Baloanele sunt personalizate cu un singur model/matrita/fotografie/logo.

Prinse in ghirlande de baloane sau umflate si aranjate in jurul meselor, spre incantarea invitatilor, noile baloane imprimate cu fotografie si text vor starni interesul si curiozitatea fiecaruia. Pentru un succes garantat, vom sublinia mesajul dumneavoastra prin culori vibrante.

ACEST PRODUS SE POATE COMANDA AICI

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.

Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Timp executie comanda: 2-3 zile lucratoare.

Livrarile se fac rapid prin intermediul Curierului Rapid. Pata se face ramburs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.