Baloane Personalizate Botez

Baloane Personalizate Botez

Baloane Personalizate Botez
Baloane Personalizate Botez

Baloane Personalizate Botez

Sidefate, mate, intr-o singura culoare sau poate in combinatie de doua-trei culori, personalizate cu fotografia prefarata si cu textul dorit, baloanele recomandate de catre personalizaricadouri.eu vor face deliciul oricarei petreceri.

Petrecerea de botez nu face exceptie si de aceea trebuie sa va decideti repede asupra modelului si culorilor dorite. Noi le personalizam si le trimitem in cel mai scurt timp cu putinta pe adresa indicata de dumneavoastra.

In functie de personalitatea fiecarui client in parte, personalizaricadouri.eu va pune la dispozitie mai multe tipuri de Baloane Personalizate Botez.

In primul rand puteti alege varianta de baloane amintire. Mai precis aceste baloane vor fi imprimate cu cea mai draga poza a clientului. Astfel baloanele vor fi o amintire dulce peste ani a celui mai frumos moment din viata de familie – botezul. Fotografia cu bebelusul va traversa timpul, creand o amintire frumoasa.

Apoi puteti alege varianta de baloane sugubete. Este vorba despre baloanele personalizate cu un personaj amuzant de desene animate. Poate fi Goofy, Mickey sau Minnie Mouse. Simpla lor prezenta creaza o stare de spirit buna si aduc zambetul pe buze.

Mai exista cel putin inca o varianta de Baloane Personalizate Botez. Este vorba despre baloane ravas, care contin un mesaj de multumire pentru toti cei care au acceptat sa ia parte la cel mai frumos eveniment de familie-botezul.

Oricare ar fi varianta de baloane aleasa, trebuie sa stiti ca se poate comanda in set de 30 de baloane.

Tot de la noi se pot achizitiona si bete si rozete, dar si pompe manuale pentru umflat baloanele.

Acest produs se poate comanda AICI.

Termen executie comanda: 2-3 zile lucratoare de la confirmare „Bun de tipar”.

Pentru acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare „BUN DE TIPAR”.

Dupa plasarea comenzii, in aproximativ 24 de ore, primiti pe e-mail simularea produsului pentru verificare si confirmare Bun de Tipar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.