Decoratiuni forma brad

Decoratiuni forma brad

Decoratiuni forma brad
Decoratiuni forma brad

Continuam si anul acesta traditia frumoasa a impodobirii bradului de Craciun numai ca, de data aceasta, vom aduce un plus de ingeniozitate, cu ajutorul unor ornamente deosebite:Decoratiuni forma brad.

Traditia impodobirii bradului nu este de ieri de azi, ci inca de pe vremea triburilor germanice. Atunci, ca si acum, bradul simboliza Sfanta treime(dumnezeu tatal, fiul si Sfantul Duh), iar podoabele cu care era impodobit pomul simbolizau cunoasterea si bogatia, asemeni pomului sacru din Gradina Edenului in care se gaseau fructele cunoasterii-merele.

Noi credem ca este timpul sa ducem mai departe aceasta traditie si sa adaugam un simbol nou, cel al iubirii pentru membrii familiei noastre.In acest sens a fost creat ornamentele de Craciun: Decoratiuni forma brad.

Acestea sunt in forma de bradut verde si sunt personalizate cu fotografia unuia dintre membrii familiei. Ornamentul este confectionat din carton gros de foarte buna calitate si este decupat pe contur in forma de brad. Suprafata este lucioasa.

Se personalizeaza cu o singura fotografie fata-verso.

Fondul bradului este executat cu mare finete, parand a fi unul din padure, pe care s-au asezat frumos fulgi de nea si pe care gerul naprasni ia prins de crengute. Culoare fondului este verde, potrivita momentului, Craciunul, prin ceea ce simbolizeaza el: viata vesnica.

Varful Bradului este perforat. De acolo se va prinde un snurulet din matase, cu ajutorul caruia va fi prins in brad.

Special pentru clientii nostrii, care vor achizitiona de la noi Decoratiuni forma brad, oferim un cadou:PRELUCRAREA FOTOGRAFIILOR CARE VOR PERSONALIZA ORNAMENTUL SE FACE GRATIS.

Pentru o comanda de decoratiuni forma brad sunt necesare aproximativ doua zile de lucru. Livrarea se va face prin intermediul Serviciului de Curierat Rapid. Plata se face doar dupa ce ati intrat in posesia coletului, ramburs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.