Marturii Botez Elegante

Marturii Botez Elegante

Marturii Botez Elegante
Marturii Botez Elegante

Marturii Botez Elegante

Marturii Botez Elegante pentru evenimente unice.Nimic nu se compara cu frumusetea unei flori. Rabindranath Togore spunea chiar ca „Prima floare inflorita pe Terra a fost o invitatie la un cantec inca nenascut.” Pornind de la cele doua idei a luat nastere si Marturii Botez Elegante, micile cadouri oferite de catre parinti invitatilor de la botez.. Aceste cadouri sunt cu adevarat deosebite. Sunt personalizate cu fotografia draga cu puiul vostru si sunt magnetice.

Marturii Botez Elegante au o importanta foarte mare. Ele vor fi practic niste piese cheie care va ajuta memoria colectiva sa-si aminteasca si peste ani despre petrecerea de botez a copilului. De aceea, noi credem ca trebuie alese cu mare atentie, pentru a transmite invitatilor exact ceea ce va doriti, si anume, ca au lua parte la un eveniment de prima clasa, unde a fost strecurat mult suflet si frumusete.

Marturii Botez Elegante sunt practic mici fotografii magnetice cu bebelusul, stilizate. Magnetul este plastifiat si decupat pe contur in forma de floare. In modelul nostru de prezentare, pe suprafata magnetului apare si Mica Sirena si prietenii ei. Pe una dintre cele cinci petale ale florii va fi trecut si prenumele bebelusului si data botezului.

Dimensiune magnet 9cm x 9cm; grosime 1,3 mm

Acest produs se poate comanda AICI.

Pentru acest magnet se pot comanda separata plicuri sau cutiute pillow personalizate.

Modelul prezentat de noi se preteaza unui eveniment dedicat unei fetite. Pentru modele care sa se potriveasca si unui baitelei intrati AICI.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.

Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Timp executie comanda: 2-3 zile lucratoare.

Livrarile se fac pe tot cuprinsul tarii prin serviciul de curierat rapid. Plata se face ramburs.

Pentru mai multe informatii si modele de articole de botez si nunta intrati pe personalizaricadouri.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.