Magneti Botez Forma Floare

Magneti Botez Forma Floare

Magneti Botez Forma Floare
Magneti Botez Forma Floare

Magneti Botez Forma Floare

Magneti Botez Forma Floare, cadourile de botez daruite din inima.

Oamenii au cochetat cu ideea oferirii cadourilor parca din totdeauna. Si-au dat seama ca un cadou este valoros nu neaparat prin banii cheltuiti pe el, ci prin ce simbolizeaza el.Ba mai mult,Pierre Corneille credea si ca „Modul in care daruiesti valoreaza mai mult decat darul insusi”

personalizaricadorui.eu va sfatuieste sa oferiti cadourile de botez cu dragoste si sa presarati in dar un strop din sufletul dumneavoastra. Gestul nobil de a le darui mici suveniruri de la botez va fi apreciat de toata lumea la fel de mult, indiferent de gragul de rudenie dintre dumneavoastra.

Un astfel de de cadou ar putea fi Magneti Botez Personalizati(model 5,7,8), o fotografie magnetica cu bebelusul botezat.

Magneti Botez Forma Floare va surpinde pe toata lumea prin frumusetea lui dar si prin faptul va ca putea fi pastrat multi ani de la momentul primirii.

Caracteristici Magneti Botez Forma Floare:

– magnet cu decupare pe contur, forma floare;
– dimensiune 9cm x 9cm;
– magnet plastifiat;
– grosime 1,3 mm;
– se personalizeaza cu o fotografie la alegere.

Pentru acest produs se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.

Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Timp executie comanda: 2-3 zile lucratoare.

COMANDA SE POATE FACE AICI.

Livrarile se fac pe tot cuprinsul tarii prin serviciul de curierat rapid. Plata se face ramburs.

Modelul numarul 6 este creat special pentru petrecerile de nunta. Acesta pot fi personalizat si cu o fotografie preferata(daca se doreste).Are aceleasi caracteristi ca si Magneti Botez Forma Floare.

Pentru mai multe articole de botez, nunta sau ocazii speciale va rugam intrati AICI.Veti gasi articole de nunta si botez dar si cadouri personalizate(pentru oamenii deosebiti din viata dumneavoastra).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.