Cutie Nunta Personalizata

Cutie Nunta Personalizata

Cutie Nunta Personalizata

Cutie Nunta Personalizata
Cutie Nunta Personalizata

personalizaricadouri.eu va propune o nunta exotica chiar aici, in tara, cu costuri foarte mici. Puteti obtine un decor unic, elegant si foarte exotic foarte usor, achizitionand mai multe articole de nunta care vor face ultimele retusuri pentru un eveniment suta la suta personalizat si exotic.

Unul dintre articolele de nunta care ar putea fi de folos pentru o nunta exotica este si Cutie Nunta Personalizata cu boabe de cafea, extrem de necesar la un eveniment de acest fel.

Cutie Nunta Personalizata a fost creata special pentru plicurile de dar(care pot fi si ele personalizate in aceeasi tema).

Acest articol de nunta este unul simbolic, care lasa imaginatia sa zboare pana in indepartata si exotica Columbie, locul celei mai bune cafele din lume. Cunoscuta drept  “sfinta treime a cafelelor”, cafeaua columbiana, folosita de noi pentru personalizarea cutiei pentru plicuri, va oferi evenimentului stil si personalitate, dar si unicitate. Invitatii vor fi surprinsi de tema aleasa si vor avea prilej de socializare. Sigur se vor naste povesti si povestiri pe tema acesta, cu mult mai interesante.

Cutie Nunta Personalizata cu boabe de cafea este una tip urna, din carton 3 straturi. In partea de sus exista o fanta pe unde vor fi introduse plicurile cu bani.

Inaltime: 25 cm   Latime: 22.5 cm    Lungime: 20 cm

Cutia este personalizata in tematica plicurilor pentru dar, sau poate fi personalizata cu 5 fotografii la alegere.

Pe cutie vor fi imprimate si prenumele mirilor.

Acest produs se poate comanda AICI .

Termen executie comanda: 2-3 zile lucratoare de la confirmare „Bun de tipar”.

Pentru acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare „BUN DE TIPAR”.

Dupa plasarea comenzii, in aproximativ 24 de ore, primiti pe e-mail simularea produsului pentru verificare si confirmare Bun de Tipar.

Comenzile sunt livrate rapid prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.