Marturie Botez Magnet Stea

Marturie Botez Magnet Stea

Marturiile pentru botez se folosesc din timpuri stravechi,o traditie care a prins radacini in vremea aristocratilor si care s-a pastrat pana in zilele noastre. Aristocratii si cei bogati foloseau si ei marturiile la nunti, botezuri, aniversari, petreceri. Pe atunci, aceste marturii erau facute din aur, argint, portelan, cristal.

Acum, marturiile de botez sunt obiecte de mici dimensiuni, de obicei cum ar fi: figurine, cutiute, panglici, lumanari, poze, rame foto, obiecte personalizate,etc. Toate le puteti coanda accesand site-ul nostru sau putem crea unul nou, impreuna, chiar acum. Suntem deschisi la orice sugestie a dumneavoastra.

Daca insa nu sunteti decisi asupra formei marturiei pe care o cautati, atunci veim noi cu o sugestie:marturia de botez magnet stea.

Marturie botez magnet stea
Marturie botez magnet stea

Marturia botez magnet stea este decupata pe contur, forma stea, evident, si are o grosime de 1,3 mm. Magnetii sunt plastifiati si pot fi oferiti invitatilor, cu plicuri din carton disponibile in diferite nuante, sau cutiute personalizate.

Marturia botez magnet stea este disponibila in patru nuante: albastru, mov, galben si roz. Mijlocul stelutei este ocupat de o poza oachesa a bebelusului ce urmeaza sa fie crestinat, iar undeva in josul fotografiei se va trece numele copilului. Acest tip de magnet se poate folosi si la baieti dar si la fetite.

Daca in timpurile stravechi marturiile erau pretioase prin materialele din care erau realizate, aur, argint, portelan, cristal, acum sunt valoroase prin simbolistica lor.

Steaua este simbolul increderii in viitor, a ghidarii pe o anumita cale de catre lumina linistita. Steaua protejeaza viitorul si uneste fortele necesare pentru extinderea cunoasterii si pentru dezvoltarea emotionala si spirituala. Simtul protectiei, promisiunii, inspiratiei si bucuriei ne incurajeaza sa ne dezvoltam talentele si sa ne atingem idealurile. Chiar si intr-o situatie nefavorabila, elementele negative abia reusesc sa ridice obstacole in calea noastra, de exemplu pesimismul, lipsa realismului sau incapacitatea de a accepta ajutorul, cea ce duceun posibil esec.

Pentru aceste marturii, puteti comanda separat plicuri sau cutiute personalizate. Livrarile se fac oriunde in tara prin curier rapid.

Produsul se poate comanda aici:

Magneti Stea

Plicuri personalizate pentru Magneti forma Stea

Cutiute pentru magnet stea

Categories: Magneti de frigider

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.