Invitatii Unicat 3D

Invitatii Unicat 3D

Invitatii Unicat 3D
Invitatie Balon In Cutiuta

Invitatii Unicat 3D, personalizate cu textul dorit.

Fara a fi lipsiti de modestie, ne permitem sa spunem despre accesoriul de nunta pe care il prezentam ca este unicat. Cele mai multe persoane se gandesc la invitatiile de nunta, la acele invitatii tip vedere, care cuprind textul propriu-zis si care sunt oferite in plicuri frumos colorate.

Ale noastre sunt neasteptate. Iata de ce le-am numit Invitatii Unicat. Sunt atipice, ingenioase si suta la suta personalizate. Mai exact este vorba despre o cutiuta 3D care, in modelul nostru de prezenatre este un balon cu aer cald ce sta sa se inalte. Cand vor fi desfacute, invitatii vor descoperi o alta surpriza: un balon care contine toate datele despre nunta, asa cum isi doreste fiecare client in parte, si anume: data, ora, loc, nasi etc.

Interiorul cutiutei este la fel de special. In afara balonului care a fost asezat asemeni unui cadou, aici vor fi descoperite alte elemente deosebite. Diferite elemente grafice, dar si prenumele mirilor si data casatoriei

Balonul este de cea mai buna calitate, din latex foarte rezistent.

Invitatii Unicat 3D
Invitatie Balon In Cutiuta

Cutiuta din carton lucios este disponibila in diferite nuante si se poate personaliza in functie de o tematica dorita. Este personalizata cu prenumele mirilor si data casatoriei.

Pentru acest produs se executa simulare pentru verificare si confirmare Bun de Tipar. Dupa plasarea comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare BT. Timp executie comanda 2-3 zile lucratoare de la confirmare. Comanda va fi livrata prin intermediul serviciului de Curierat rapid, oriunde in tara.

Produsul se poate comanda aici:

Cutiuta Cu Invitatie Balon.

Pentru alte detalii, ne puteti contacta pe adresa de email office@personalizaricadouri.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.