Puzzle cu dinozauri, pentru copii fericiti

Puzzle cu dinozauri, pentru copii fericiti

Puzzle cu dinozauri
Puzzle cu dinozauri

Fa o bucurie copilului tau si daruieste-i un cadou deosebit. Adu chiar acasa la tine cei mai fantastici dinozauri cu ajutorul carora vei putea patrunde, alaturi de micutul  tau, in lumea fantastica a copilariei. Cel mai original joc puzzle personalizat cu dinozauri  asteapta sa fie asamblat chiar de copilul tau.

Jocul este  realizat din carton foarte gros si lucios. Puzzle este format din 120 de piese si este  personalizat cu fotografie si text la alegere. Puzzle-ul personalizat cu dinozauri contine si un mesaj surpriza, starnind astfel si mai mult curiozitatea copilului. Puzzle-ul se livreaza in cutie personalizata cu imaginea ce urmeaza a fi realizata din piesele respective, insa imaginea nu va contine si textul surpriza.Textul se poate schimba la alegere. Puzzle-ul personalizat cu dinozauri, poate fi un cadou perfect pentru copii, un cadou original la o aniversare, onomastica, un dar perfect pentru cei mici care adora jucariile dinozaur.

Pretul unui puzzle personalizat + cutie puzzle inclusa, este de 37 lei.

Vezi alte modele de puzzle personalizat…

Puzzle-uri amuzante, puzzle-uri personalizate cu imagini dinozauri, cadoul perfect pentru copii care iubesc dinozaurii. Puzzle-urile sunt realizate din 120 piese, insa imaginile cu dinozauri se pot adapta si pentru un numar mai redus de piese.

Jocul nu este doar foarte haios ci si educativ. Este demonstat stiintific ca experienta si cunostintele pe care copilul le dobandeste jucandu-se se reflecta asupra dezvoltarii sale psihice, intelectuale si emotionale.

Puzzle cu dinozauri
Puzzle cu dinozauri

Jocul este o metoda valoroasa prin capacitatea sa de a-l ajuta pe copil sa se integreze in mediul natural şi social si de a intelege. lumea inconjuratoare. Copiii isi pot exersa prin joc diferitele abilitati si calitati: independenta, imaginatia, curiozitatea, creativitatea si capacitatea de a rezolva unele probleme.

Copiii isi pot exersa prin joc diferitele abilitati si calitati: independenta, imaginatia, curiozitatea, creativitatea si capacitatea de a rezolva unele probleme.

Categories: Puzzle personalizat

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.