Pusculita Personalizata

0

Pusculita Personalizata

Pusculita Personalizata

Pusculita Personalizata
Pusculita Personalizata

Produsul se poate comanda AICI.

Pusculita personalizata cu fotografie si textul dorit.

Fara sa ne dam seama pusculita in care am strans cu multa truda mica avere a fost si o lectie de viata: cea prin care am invatat spiritului de economie si am dezvoltat instinctl de proprietate.

Lectiile acestea ar putea fi invatate si de catre copilul tau, numai ca purcelusul ar putea fi inlocuit cu o pusculita personalizata cu fotografia dorita de cel mic.

Daca este baietel, pe pusculita se poate imprima si personajul preferat din desenele animate, cum ar fi Mickey Mouse, iar daca este fetita, poate fi imprimata Minnie Mouse.

Personalizarea se face si cu ajutorul numelui celui mic, care va fi notat undeva in josul pusculitei.

Dimensiune suprafata personalizare: 20 x 8 cm

Pusculita este prevazuta cu un spatiu pentru extragerea banilor.

Pusculita personalizata ar putea fi si o metoda de apropiere de copil, din doua motive.

In primul rand pentru ca poate fi oferita drept cadou si apoi poate fi un excelent prilej de comunicare.

Ati putea sa-i explicati celui mic istoria pusculitei.

Primele pusculite au aparut odata cu inventarea monedelor, adica aproximativ prin secolul al VII-lea i.Hr., un astfel de obiect (cel mai vechi cunoscut), facut din metal, in forma de cutie, in care banii se puteau arunca printr-o fanta, in partea din fata, fiind descoperit, de exemplu, intr-un sit arheologic din Priene, pe teritoriul actual al Turciei.

Si pe teritoriul Greciei s-au gasit pusculite din lut ars, din aceeasi perioada, avand, nu intamplator, forma unor temple in miniatura, pentru ca, in civilizatiile antice, la babilonieni, egipteni, greci, romani, templele, pe langa rolul lor religios, aveau si menirea de a adaposti, in siguranta, obiecte de valoare („thesauros”, in limba greaca insemnand locul din templu unde se depuneau bani si diverse alte ofrande).

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.

Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

 

 

0
  • Criteria

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.