Plicuri Cartonate De Bani

Plicuri Cartonate De Bani

Plicuri Cartonate De Bani
Plicuri Cartonate De Bani

Plicuri Cartonate De Bani

Executam rapid si profesionist plicuri cartonate de bani, necesare la nunta sau botez. Plicurile cartonate  de bani sunt realizate din carton foto glossy de buna calitate, gramaj  270gr/cm2. Cartonul din care sunt confectionate plicurile de bani, este personalizat fata / verso, cu orice imagine doriti. Marimea unui plic de bani este 18×9 cm ( inchis). Deoarece realizam doar modele unicat de plicuri de bani, pe comanda, nu este nevoie de un model necesar pentru a va inspira. Plicurile de bani realiate de noi sunt personalizate cu o fotografie si text, dupa preferinte. Textul poate fi cel clasic, sau unul haios, diferite mesaje,  cu care se pot personaliza plicurile de bani.

Plicul nu este un simplu ambalaj, ci mesagerul tau. Prin calitatea lui, el vorbeste de la sine despre tine, despre felul tau de a fi. Plicul potrivit nu este o simpla alegere dintr-o lista de oferte. El trebuie sa se potriveasca cu evenimentul pentru care a fost achizitionat si sa fie cel putin la fel de bun, calitativ vorbind, ca si pentru nunta sau botez. De aceea plicurile executate de noi se potrivesc perfect pentru nunta sau botez.

Pretul unui plic de bani, cu personalizare inclusa, il gasiti actualizat in pagina produsului. Plicurile sunt personalizate si pregatite pentru a putea fi asezate pe masa.

Plicurile sunt personalizate pe ambele fete, astfel pe o fata a plicului de bani se poate imprima o simpla urare iar pe cealalta fata, pe langa textul de intampinare, puteti completa si numele familiei care va fi prezenta la eveniment. Noi vom personaliza plicul de bani, pe suprafata respectiva, iar in dreptul numelui veti regasi un spatiu liber, indicat cu o linie intrerupta, unde veti putea trece numele familiei ulterior, cu un pix sau marker.

Accesand site-ul www.personalizaricadouri.eu , plicurile se pot  personaliza  prin serigrafie, in culori speciale , auriu, argintiu, alb sau prin tiparire policromie.

Se pot comanda minim 20 plicuri. Termen de executie comanda, 48 ore de la confirmare. Plicurile de bani se livreaza in toata tara prin curier rapid.

Plicurile de bani se pot comanda completand formularul din pagina produsului.

Informatii plicuri pentru bani nunta sau botez: office@personalizaricadouri.eu

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Un comentariu

  1. Sunt mai mult decat super, sunt curioasa insa in cate variante tot mai diferite pot gasi aceste minunate plicuri, cu toate astea sper totusi sa fiu uimit, spunandumi-se un numar tot mai mare, nu doar 5 modele.
    Ceva pe albastru,galben cred ca ar da tot mai bine.

    Reply

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.