Magneti Marturii Botez Sweet Birthday

0

Magneti Marturii Botez  Sweet  Birthday

Magneti Marturii Botez  Sweet  Birthday

Magneti Marturii Botez Sweet Birthday
Magneti Marturii Botez My Sweet Birthday

Magneti Marturii Botez, dimensiune 9×7 cm, model 55912. Magnetii sunt personalizati cu fotografia dorita.

Botezul fetitei voastre va fi cel mai frumos eveniment de familie, un eveniment unic prin definitie. Suntem convinsi ca doriti ca toti cei prezenti la frumoasa reuniune sa-si aminteasca peste ani si ani de ziua in care fetita voastra a primit Taina Botezului. Puteti realiza acest lucru cu ajutorul marturiilor de botez, mesagerii de peste ani ai botezului micutei voastre. Este un magnet fara varsta care va trece cu brio testul timpului, plus ca isi va gasi usor locul in casele oamenilor, pe un suport metalic sau pe usa frigiderului, acasa sau la birou. Fiind asezat in loc vizibil, magnetul va putea sa pastreze vie amintirea despre frumosul eveniment.

Magnetul este plastifiat si are cotltuirle rotunjite. Are dimensiunea de 9X7 cm si o grosime de 1,3 mm. Se personalizeaza cu fotografia dorita, prenumele copilului botezat si data nasterii/botezului(dupa preferinta fiecarui client in parte).

Fotografiile sunt prelucrate gratuit de catre membrii echipei noastre.

Produsul se poate comanda AICI.

Dupa plasarea comenzii, primiti pe email simularea produsului, personalizat cu textul dvs si fotografia dorita. Simularile se trimit pe adresa dvs de email, in maxim 24 ore de la primirea comenzii.

Comanda intra in executie, doar dupa ce verificati si confirmati pe email bun de tipar.

Pentru magneti marturii botez, se pot comanda separat plicuri sau cutiute personalizate.

Pentru mai multe articole de nunta, botez si cadouri personalizate vizitati personalizaricadouri.eu.

Timpul de executie este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda se livreaza prin serviciul de curierat rapid.Plata se face ramburs.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.