Magneti Marturii Botez si Plicuri Pentru Dar

0

Magneti Marturii Botez si Plicuri Pentru Dar

Magneti Marturii Botez si Plicuri Pentru Dar
Magneti Marturii Botez si Plicuri Pentru Dar

Magneti Marturii Botez si Plicuri Pentru Dar

Pregatirile pentru desfasurarea petrecerii pentru botezul bebelusului nu mai ridica nici un fel de problema parintilor. Cel putin din punct de vedere al accesoriilor. Ne referim aici la invitatii, marturii, servetele, numere de masa sau meniuri.

personalizaricadouri.eu vine in ajutorul tuturor parintilor care sunt pe cale sa organizeze petrecerea de botez pentru micutului lor, cu accesorii personalizate cu textul si fotografia dorita.

Un pachet interesant, care ar putea sa va faca trebuinta la botezul ingerasului, ar putea fi si Magneti Marturii Botez si Plicuri Pentru Dar. Pachetul contine doua accesorii nelipsite de la nici o petrecere de acest gen: marturii de botez si plicuri pentru darul in bani care se obisnuieste a fi oferit de catre invitati in astfel de situatii.

Magneti Marturii Botez si Plicuri Pentru Dar sunt executate in in culori pastelate, vesele, cu tema Mickey Mouse si personalizate cu textul si fotografia preferata.

Plicuri Personalizate pentru dar Botez, se pot comanda AICI.

Magneti Personalizati Marturii Pentru Botez, se pot comanda AICI.

Materiale de cea mai buna calitate. Preturi de producator.

Pentru mai multe accesorii de botez sau de nunta vizitati personalizaricadouri.eu.

Dupa plasarea comenzii, primiti pe email o simulare a produsului, cu fotografia dorita cropata pentru incadrarea in spatiul pentru personalizare. Comanda intra in executie doar dupa ce verificati si confirmati.

Timpul de executie Magneti Marturii Botez si Plicuri Pentru Dar este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda de Magneti Marturii Botez si Plicuri Pentru Dar se livreaza prin serviciul de curierat rapid. Plata se face ramburs

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.