Magnet Forma Doua Inimi

Magnet Forma Doua Inimi

Magnet Forma Doua Inimi
Magnet Forma Doua Inimi

Magnet Forma Doua Inimi

Nunta, marele eveniment din viata fiecarui om in parte, este privit ca un moment de neuitat si care necesita o pregatire minutioasa, de la alegerea locului petrecerii, la dansul mirilor si pana la accesoriile necesare momentului festiv. Totul trebuie facut cu rabdare si asta pentru ca fiecare detaliu conteaza in dorinta noastra de a da o nota aparte importantului prilej de bucurie.

Pe intreg anul 2014, sezonul nuntilor poarta o amprenta de stil, eleganta si rafinament. Daca sunteti un astfel de cuplu, de la ceremonie nu trebuie sa lipseasca marturiile de nunta – magnet forma doua inimi.

Magnetul forma doua inimi are la baza doua culori esentiale: alb si rosu, adica contopirea dintre puritate si dragoste. Acesta este decupat pe contur, forma de doua inimi intrepatrunse si este personalizat cu o poza preferata cu cei doi miri, pe una dintre inimi, iar pe cealata vor fi trecute numele lor si data cand are loc evenimentul.

In prelungirea celor doua inimi intrepatrunse, designerii nostrii au realizat o portiune dedicata special pentru notarea unui mesaj text.

Plicul magnetului va fi asortat la culoare si personalizat si el cu logo, numele proaspetilor casatoriti, data cand se desfasoara ceremonia si un scurt mesaj text. Acestea sunt confectionate manual din carton foto de foarte buna calitate.

Cei care decid sa comande acesti magneti, vor beneficia de preturi foarte bune si la plicurile pentru bani. Cu un design special, acesta vor fi un accesoriu nu doar util ci si foarte frumos ochiului.

In acelasi ton de culori, plicurile vor fi personalizate cu o fotografie cu cei doi miri, un text la alegere si numele lor. Pe cealalata fata plicul va fi imprimat cu un logo deosebit.

Tot pe site-ul nostru puteti gasi si alte accesorii necesare pentru ziua nuntii. Va rugan consultati site-ul nostru www.personalizaricadouri.eu.

Pentru Acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Produsul Magnet Forma Doua Inimi se poate comanda AICI.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.