Cani Personalizate

2

Cani Personalizate

Cani Personalizate

Cani Personalizate
Cani Personalizate

Produsul se poate comanda AICI.

Cod model 423.

Optiuni disponibile pentru personalizare: text si doua fotografii la alegere.

Esti in cautarea unui cadou inedit sau poate ai nevoie de materiale cu ajutorul carora  sa-ti promovezi firma dar nu ai nici timp nici idei?

Va propunem sa achizitionati cani personalizate.

Canile personalizate, sunt intotdeauna un cadou util, menit sa aduca in acelasi timp un zambet si o bucurie nu prin pret, ci prin persoana care l-a daruit si prin povestea din spatele lui.

Sic, elegante si utile, canile personalizatei vor deveni obiecte indispnsabile atunci cand se consuma ceai, lapte sau cafea sau orice altceva va face place.

“Licorile” vor fi savurate cu si mai multa placere intr-o cana personalizata.

Canile personalizate cu fotografia draga, sau cu desene animate pentru cei mici vor fi intotdeauna cadoul potrivit.

Ideala pentru aniversari, pentru sarbatori sau pentru diferite campanii de promovare, personalizarea canilor se poate face cu o grafica potrivita pentru fiecare eveniment.

Alte modele disponibile: cani cu toarta in forma de iepuras, cani cu toarta in forma de inima, cani termosensibile (culoare neagra si rosie), cani cu toarta minge fotbal sau minge baschet, cani aurii, cani argintii.

Se  spune ca modul in care dam si primim cadourile se invata.

Nu intamplator in Japonia – tara politetii – se fac cursuri pe aceasta tema.

Micile cadouri intretin prieteniile si produc oricui o mare placere , dar cu o conditie : sa fie date din suflet si dezinteresat.

Canile personalizate cu fotografii dedicate pot fi deci cadourile care intretin relatiile interumane.

Canile pot fi personalizate cu una sau doua fotografii, la alegere.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.

Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

0%
  • Criteria 0%

Categories: Cani personalizate

2 comentarii

  1. Buna ziua, vreu si eu 5 cani personalizate, in acest sensdoresc sa va intreb daca pot alege 5 fotografii diferite pentru fiecare cana in parte. Mai vreau sa va intreb daca ma puteti ajuta si cu procesare sau ceva sa le mai modificam un pic, nu sunt chiar reusite si vreau sa adaug si text pe doua din cani. canile sa fie albe simple . Sunt din ceramica?

    Reply
    • Puteti alege fotografii diferite pentru fiecare cana in parte. Se face procesare si veti primi simulare pe email pentru confirmare. Sunt din ceramica tratata pentru sublimare.

      Reply

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.